2018-2019 AKADEMİK YILI GELEN ÖĞRENCİ FARABİ KONTENJANLARI (17.01.2018)

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Farabi Değişim Programı kapsamında 2018-2019 akademik yılında üniversitemize kabul edebileceğimiz öğrenci sayıları belli olmuştur. Üniversitemiz kendi öğrenci yoğunluğu ve yoğun değişim talebinden dolayı bölüm / program bazında genel kontenjan belirleyerek değişimi gerçekleştirmektedir.

Farabi Değişim Programına başvuru yapacak öğrencilerin kontenjanlarımızı ve kontenjan tablomuzda yer alan açıklamaları dikkate almaları gerekmektedir.

Kontenjan verilmeyen bölümlere yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Ayrıca Farabi değişim programında değişim yapılması için iki üniversite arasında protokol olması yeterli olmayıp bu protokolde başvuru yapacağınız bölümün / programın da yer alması gereklidir. İkili Protokolde yer almayan bir bölüme yapılan başvurular da dikkate alınmayacaktır. Bu nedenle ÖNCELİKLE kayıtlı olduğunuz üniversite ile Uludağ Üniversitesinin Farabi Protokolünü incelemeniz, bölüm bazında anlaşma olup olmadığını kontrol etmeniz gereklidir (Protokollere web sayfamızdan "anlaşmalı üniversiteler" başlığı altında ulaşabilirsiniz).

Disiplin cezası alanlar başvuru yapamazlar.

BAŞVURULAR KAYITLI OLDUĞUNUZ ÜNİVERSİTENİN FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE YAPILMALIDIR!!!

2018-2019 Akademik yılı kontenjan tablosu ve açıklamaları için TIKLAYINIZ

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular