Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuru Platformu - SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER
ÜNİVERSİTE SINAVINA AİT DİL BELGESİ YÜKLEME

Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuru Platformu üzerinden yapacağınız başvurularda, Üniversitemiz yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılan Değişim Programları Dil sınavları ile ÖSYM tarafından yapılan dil sınavları dışında bir sınav sonucu ile başvuru yapmanız durumunda nasıl bir yol izlemeniz gerektiği detaylı bir şekilde açıklanmıştır. 

Lütfen belgelerinizi Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuru Platformu - Dil Belgesi Yükleme açıklamasına uygun bir şekilde yapınız. 

 

DİL BELGESİNİN YANLIŞ YÜKLENMESİ DURUMUNDA DEĞİŞİKLİK YAPMA

İlgili açıklama için TIKLAYINIZ. 

 

STAJ BAŞVURULARINDA STAJ YERİ EKLEME

Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuru Platformu üzerinden yapacağınız Staj başvurularında, kurum ekleme için yapmanız gerekenler için TIKLAYINIZ. 

Tercih listesinin en altına doğru sürükleyerek yeni kayıt ekleyin sekmesinden kurumunuzu ekleyin. Adını, şehrini ve ülkesini ekleyerek kurum kaydınızı tamamlayınız. 

 

STAJ BAŞVURUSUNDA KABUL MEKTUBUNU EKLEME

UKEY Başvurunuzu tamamladıktan sonra Erasmus Portal üzerinden başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Portal üzerinden başvurunuzu tamamladıktan sonra çıkan ekrandan belgelerinizi BAŞVURU BELGE kısmından yükleyebilirsiniz. Belge yükleme ekranını görmek için TIKLAYINIZ. 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Eki-2022 12:42]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [25-Nis-2023 13:30]

Duyuru Görüntüleme : [2.406]