2020-1 Staj Hareketliliği Ön Değerlendirme Sonuçları

2020 Sözleşme dönemi staj hareketliliği ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

Ön değerlendirme sonucu, nihai sonuç değildir. Ön değerlendirme sonuçlarına istinaden herhangi bir itiraz yapılması durumunda itirazlar değerlendirilecek ve nihai değerlendirme listesi 02.07.2021 tarihinde web sayfasında duyurulacaktır. Geçerli olarak belirtilen tüm öğrenciler hibeli olarak faydalanabilecektir.

Ön değerlendirme sonuçlarına itiraz: İlan edilen ön değerlendirme sonuçlarına itirazı olan öğrenciler, itirazlarına ilişkin varsa kanıtlayıcı belgeleriyle 30.06.2021 saat 23.59'a kadar erasmus@uludag.edu.tr adresine e-posta ile itirazda bulunabilirler. Belirtilen tarih ve saat içerisinde sadece e-posta ile yapılan itirazlar dikkate alınacak olup belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak olan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [28-Haz-2021 12:28]