BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GÖRÜKLE KAMPUSUNDE GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ (GES) KURULUMU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusunde kurulması düşünülen Güneş Enerjisi Santraline (GES) ilişkin Bağlantı Anlaşması Çağrı Mektubu alma süreci tamamlanmıştır. BUÜ Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı teknik personelleri ve BUÜ Enerji Yönetim Birimi, Bursa Valiliği Enerji Yönetim Biriminin de desteğiyle, fizibilite çalışmalarına başlamıştır. Çalışmanın hayata geçmesi ile Bursa Uludağ Üniversitesinin elektrik enerjisinin bir kısmı yenilenebilir kaynaklardan sağlanacak olup, fatura giderlerinde düşüş sağlanacaktır.

Proje Detaylarına ilişkin bilgiler daha sonra duyurulacaktır.

BUÜ Enerji Yönetim Birimi

Haber Tarihi : [27-Haz-2022]