Ekders Otomasyonu ile İlgili Duyuru

Değerli öğretim elemanlarımız ve ek ders çalışanlarımız,

 
Aralık 2017 (İlk 2 Hafta) bordro dönemi UKEY sisteminde tanımlanmıştır.
 
Akademik dönem Üniversitemizde genel olarak 15 Aralık tarihinde tamamlandığı için ve Aralık ayı ödemelerinin 22 Aralık 2017 tarihine kadar tamamlanması gerekliliği nedeniyle Aralık ayının yalnızca ilk iki haftalık dönemi işlenecektir.
 
Akademik takvimi 15 Aralıkta biten birimler 16 ve 17 Aralık tarihine denk gelen Cumartesi ve Pazar günlerine Lisans ve Önlisans dersi girmeyeceklerdir. Bu günlere telafi kesinlikle girilmeyecektir. Telafiler için son gün 15 Aralık tarihidir.
 
Enstitülerde yıl boyunca devam eden danışmanlık ve uzmanlık alan derslerinden, hafta içi günlere ders yoğunluğu nedeniyle yerleştirileremeyip Cumartesi ve Pazar günlerinde işlenen dersler 16 ve 17 Aralık tarihine yine girilecektir, ancak telafi olarak kesinlikle giriş yapılmayacaktır.
 
İzinli olan günlere isabet eden dersler KESİNLİKLE SİLİNMEYECEKTİR. sistem izin günü girilince otomatik olarak o dersleri kaldırmaktadır.
 
Aralık ayının kalan iki haftası Ocak ayında farklar ile birlikte tamamlanacaktır.
 
Dönem sonu sınavları da Ocak ayında faklar ile birlikte tamamlanacaktır.
 
Dönem sonu sınavlarının Enstitülerde devam eden Uzmanlık Alan Dersleri ve Danışmanlıklar ile çakışmamasına lütfen dikkat edelim. Çakışma olduğu taktirde ya ders ya da sınav ücreti ödenemeyecektir. 
 
19 Aralık 2017 mesai bitimi Çizelge hazırlamak için son süre,
 
20 Aralık 2017 saat 23:59 Hazırlanan çizelgelerde değişiklik ve öğretim elemanı onayı için son süre.
 
21 Aralık 2017 Mesai Bitimi çizelge çıktılarının ödeme birimlerine ulaştırılması için son süredir.
 
Aralık ayı ödemelerinin 22 Aralık 2017 tarihine kadar tamamlanması gerekliliği nedeniyle bu sürelere dikkat etmemiz maduriyet yaşanmaması için önemlidir. Sürelerde uzatma yapılmayacaktır.

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Ara-2017]

Duyuru Görüntüleme : 1.584 - 0