Ulutek Hafta Sonu Maker Atölyesi Programı

ULUTEK HAFTA SONU MAKER ATÖLYESİ PROGRAMINI KAÇIRMAYIN.

Teknolojiye Yön Verecek Bir Nesil ULUTEK’te Yetişiyor.

15 Ekimde başlıyoruz. (9-16 Yaş)

Öğrencilerimize teknolojiyi sadece kullanan değil, teknolojiyi üreten olma imkanı sunuyoruz.

Geçtiğimiz yaz sezonunda ilk defa ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesinde (Uludağ Üniversitesi Kampüsü) gerçekleştirilen “Ulutek Maker Çocuk Yaz Programları” büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleştirilmişti. Velilerden gelen talepler de dikkate alınarak kış dönemi hafta sonu programları düzenlenmiştir.

Uygulanacak olan hafta sonu atölyelerimizin içeriğinde Robotik, Elektronik, Alternatif Elektronik, Yenilenebilir Enerji, 3D Yazıcı Teknolojisi ve 3D Tasarım, Lego-Robot, Kodlama, Arduino, Beyin Mühendisliği, Arttırılmış Gerçeklik gibi Teknoloji Atölyeleri, Temel Bilimler ve Mühendislik Uygulamaları yer almaktadır. Gerçekleştirilecek atölyelerin ana temaları:

Ø  Sen de Gel Kendi Projeni Üret

Ø  Kendi Oyununu Yaz

Ø  Kendi Robotunu Yap

Ø  Kendi Teknolojini Üret

Sınırlı sayıda olan kontenjanlarımızdan faydalanmak için geç kalmayın.

Program Başlangıç Tarihi: 15 Ekim 2016

1.    Grup Saat : 10:00 – 13:00 (24 Öğrenci)

2.    Grup Saat : 14:00 – 17:00 (24 Öğrenci)

Detaylı Bilgi İçin: 0 224 280 84 00