Uluslararası Konferans ve Sergi İnşaat Güvenliği ve Sağlığı İnsan – Vizyon Sıfır ‘’ konulu Kongrenin Uluslararası Kongre Yürütme Kurulu Üçüncü Toplantısı

Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ve Bursa Uludağ Üniversitesi Ortaklığında 11-12 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek olan ‘’Uluslararası Konferans ve Sergi İnşaat Güvenliği ve Sağlığı İnsan – Vizyon Sıfır ‘’ konulu Kongrenin Uluslararası Kongre Yürütme Kurulu üçüncü Toplantısı 23 Kasım 2023 tarihinde saat 10:30 da Bursa Uludağ Üniversitesi İş Sağlığı Koordinatörlüğü Dijital Eğitim Merkezi (DİEM) ‘nde  Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Ahmet AKA, Buski Genel Müdür Yrd. İsmail GERİM, Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mehmet Veysi TUTKUN, Bursa Rehberlik Teftiş Grup Başkanlığı Başkan Yalçın KUBAT, BUSKİ Planlama Yatırım Dairesi Başkanı Gürhan KILIÇ, BUSKİ İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Erhan GÜNEŞ, Kültür A.Ş İş Sağlığı ve Güvenliği Sorumlusu Ömer ERDİNÇ, Bursa Uludağ Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Prof.Dr.Nurettin YAMANKARADENİZ, Mudanya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Ali İŞYERİ, Bursa Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Çağdaş BÜYÜK katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Uluslararası Kongre Yürütme Kurulu üyeleri Dijital İş Sağlığı ve Güvenliği (DİEM) Merkezi’ni gezerek iş sağlığı ve güvenliği istasyonlarında kendilerini deneyimleme fırsatı buldular. Yürütme kurulu üyelerine İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [24-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [390]