GÜVENLİ İNŞAAT İÇİN BİLİNÇLİ KADRO PROJESİ DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR.
 GÜVENLİ İNŞAAT İÇİN BİLİNÇLİ KADRO PROJESİ DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR.

                                 

                                                   

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ve İnşaat Müteahhitleri, Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) tarafından kurulan “Güvenli İnşaat İçin Bilinçli Kadro” projesi, TİSK (Türkiye İşverenler Sendikası Konfederasyonu) tarafından yürütülen Ortak Yarınlar Sürdürülebilirlik Ödül Programı’nın Birlikte Mümkün kategorisinde 180 proje arasından finale kalmayı başardı.

Finale kalan projeler iki aşamada değerlendirilecektir.

I-İş, sanat ve akademi dünyasının değerli isimlerinden oluşan jüri değerlendirmesi

II-Halk oylaması

Üniversitemizin örnek çalışmaları arasında yer alan projenin ödül alabilmesi için aşağıdaki linke girmenizi ve oy vermenizi rica ediyoruz. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

https://oylama.vidobu.com/tisk/ortak-yarinlar-birlikte-mumkun-2022/birlikte-mumkun-2022/guvenli-insaat-icin-bilincli-kadro-2022

BİLGİLENDİRME NOTU: Güvenli inşaat için Bilinçli Kadro Projesi; İş Sağlığının ve Güvenliğinin Geliştirilmesi (IOHS) Hibe Programı kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi ve İnşaat Müteahhitleri, Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) tarafından Bursa ilinde inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği bilincinin arttırılması amacıyla kurulmuştur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [929]