Projemize Katılmak İçin Ortaokul Matematik Öğretmenleri Belirlenecektir

TÜBİTAK destekli yürüttüğümüz "Çift Odaklı Öğretim Modeli ile Matematik Okuryazarlığının Geliştirilmesi" adlı proje Matematiksel Okuryazarlık (MO) sorusu yazma becerilerinin geliştirilmesi yanı sıra MO'nun ders içinde geliştirilmesi için bir öğretim modeli önermektedir. Projemiz, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenmektedir. Bu amaç doğrultusunda aşağıdaki planlamaya göre eğitimler verilecektir. 


1) Bir kısım ortaokul matematik öğretmenine bir dönem boyunca (eylül ayı itibari ile haftada bir gün üç saat) önerilen öğretim modelinin tanıtılması, matematiksel etkinlik ve MO sorusu yazma çalışmaları yapılacaktır.
2) Eğitime katılan öğretmenler arasından belirlenecek öğretmenler ile bir dönem boyunca (ikinci dönemde) sınıf içi uygulama yapılarak, öğretmen eğitiminin eğitim-öğretim sürecine yansıması incelenecektir.
3) Bu çalışmalar sırasında üretilen ders planları ve öğretim materyalleri web sayfası üzerinden tüm öğretmenlerle paylaşılacaktır. 


Bu kapsamda yapılacak eğitim ve ardından sınıfta uygulama çalışmasına katılmak isteyen ortaokul matematik öğretmenlerinin aşağıda yer alan elektronik formu doldurmaları ve "Öğretmenler İçin Okuryazarlık Bilgisi Ön Test" sorularını cevaplayarak "ciftodakliogretim@uludag.edu.tr" mail adresine göndermeleri gerekmektedir. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Eyl-2020 11:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [28-Mar-2021 12:04]

Duyuru Görüntüleme : [873]