2023-2024 MEZUNLARIMIZ YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN
 2023-2024 MEZUNLARIMIZ YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN
2023-24 Mezunlarımız
Yolunuz ve bahtınız açık olsun
 
Bir eğitim-öğretim yılını daha tamamladık ve 4 yıl önce aramıza katılan öğrencilerimiz, çalışma ekonomisti olarak mezun oldular. Her mezuniyet bir başarı öyküsüdür ve hepiniz “kendi başarı öykünüzü” yazdınız.
Eğitim ve öğretiminize katkıda bulunan Bölüm öğretim üye ve yardımcıları olarak, çalışma ekonomisi ailesinin birer üyesi olan Siz bütün mezunlarımızı başarılarınızdan dolayı kutlarız.
Bütün mezunlarımız için,  eğitimleri süresince edindikleri bilgi, beceri ve yetenekleri ile daha donanımlı olarak iş ve aile hayatlarına yönelik gelecek planlarını gerçekleştirmenin, hayata geçirmenin çabası içinde olacakları yeni bir dönem başladı. Kendi gelecek planlarınız ile birlikte “daha huzurlu, adaletli, gelişmiş ve yaşanabilir bir Türkiye” için çalışmanızı, çaba göstermenizi bekliyoruz.
 
Bu yıl bir arkadaşınız, Sude ER,  Fakültemiz ikincisi olarak derece ile mezun oldu. Sude’yi başarısı ve devamı için kutlarız.
Gerek birinci, gerekse ikinci öğretim programlarında derece ile mezun olan arkadaşlarımızı ayrıca kutlar, başarılarının devamını bekleriz.
Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [98]