ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMLERİ KONGRESİ'NE ÇIKARMA YAPTIK
 ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMLERİ KONGRESİ'NE ÇIKARMA YAPTIK
5-6 Aralık 1998 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri Kongresi’nin 23’üncüsü, bu yıl 30 Mayıs - 1 Haziran 2024 tarihleri arasında Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ev sahipliğinde Ordu/Ünye’de yapıldı.
 
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu TÜRK-İŞ’in desteği ile düzenlenen Kongre, ev sahibi Ünye Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünün güçlü organizasyonu ile son yılların en yüksek katılımlı Bölümler Kongresinden biri olarak tarihe geçti. Kongreye, en fazla sayıda öğretim üyesi ve yardımcısı ile (18 kişi) katılan Bölümümüz Kongre’ye adeta çıkarma yaptı. Toplam 92 bildirinin sunulduğu Kongre’de Bölümümüz öğretim üyeleri, tek veya çoklu isimle çok sayıda bildiri sundular. Prof. Dr. Yusuf Alper, Prof. Dr. Aysen Tokol ve Prof. Dr. İlknur Kılkış’ın Oturum başkanlığı yaptığı Kongre’de Bölümümüz öğretim üye ve yardımcıları tarafından sunulan bildiriler:
 
 

Kongre, ilk gün oturumlarından sonra kısa bir Ünye şehir gezisi ve son gün Ordu Perşembe yaylası gezisi ile tamamlandı. Önümüzdeki yıl Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde yapılması kararı alınan Kongre, son gün yapılan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri Çalıştayı ile sona erdi.

Bu vesile ile bir kez daha Kongreye ev sahipliği yapan Ünye Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı ve öğretim üyelerine teşekkür ederiz.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [418]