II. ÇEVRE SORUNLARI VE EKOLOJİ SEMPOZYUMU

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİYOLOJİ TOPLULUĞU (UBİT) TARAFINDAN 6 MART 2020 TARİHİNDE DÜZENLENEN II. ÇEVRE SORUNLARI VE EKOLOJİ SEMPOZYUMUNDA TÜRKİYE'DEKİ ÇEVRE VE BİYOÇEŞİTLİLİK SORUNLARI ELE ALINDI.

Sempozyuma konuşmacı olarak katılan;

Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr Gürcan Güleryüz "Bitki Çeşitliliği ve Ekolojik İşlevleri",

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr Özdemir Adızel "Türkiye Kuşları ve Ekolojik Dengede Önemleri",

Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi  Prof.Dr Hasan Sevgili "Böceklerde İletişim Çeşitliliği ve Ekolojik Dengenin Değişmesinin Böceklere Etkisi",

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Semiz "Küresel Isınma Ölçeğinin Türkiye ve Biyoçeşitlilik Üzerine Etkileri"

konulu sunumlarıyla sempozyuma katılanlara değerli bilgiler aktardılar.

Biyoloji Bölümü olarak UBİT Öğrenci Topluluğumuzu bu faydalı etkinlikleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Şub-2020]