Kariyer Günleri
 Kariyer Günleri

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa Bayer Cropscience Marmara Bölge Müdürü Önder Karacalı Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa, Bayer CropScience Marmara bölge Müdürü Önder KARACALI, Yük. Zir. Müh. Deniz TUNÇEL ve Bölümümüz mezunlarından Yük. Zir. Müh. Aydan DOĞAN KÜÇÜK öğrencilerimiz ile bir araya geldi. 

Bölüm başkanımız Prof. Dr. İ. Alper SUSURLUK tarafından katılımları için Teşekkür Belgesi verildi. 

 

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa Sumi Agro Türkiye Müdürü İrfan Arslan Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa, Sumi Agro Türkiye Müdürü İrfan Arslan öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Doç. Dr. Himmet TEZCAN tarafından katılımları için Teşekkür Belgesi verildi. 

 

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa Ferbis Tarım Marmara Bölge Müdürü Saffet Kör ve Ferbis Marka ve İletişim Sorumlusu Makbule Bayrak Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa, Ferbis Tarım Marmara Bölge Müdürü Saffet Kör ve Fakültemiz mezunlarından Ferbis Marka ve İletişim Sorumlusu Makbule Bayrak öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Doç. Dr. Himmet TEZCAN tarafından katılımları için Teşekkür Belgesi verildi. 

 

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa UPL MECA (Orta Doğu, Asya, Rusya Federasyonu, Türkiye) Müdürü Murat Yahyaoğlu Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa, Fakültemiz Bitki Koruma mezunlarından UPL MECA Müdürü Murat YAHYAOĞLU öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Bölüm başkanımız Prof. Dr. İ. Alper SUSURLUK tarafından katılımları için Teşekkür Belgesi verildi. 

 

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa HEKTAŞ Firması Marmara Bölge Satış Yöneticisi Ali UĞUR ve Satış Temsilcisi Bilal DEMİR Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi.

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa, Fakültemiz Bitki Koruma mezunlarından Marmara Bölge Satış Yöneticisi Ali UĞUR ve  Marmara Bölge Satış Temsilcisi Bilal DEMİR öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Bölüm başkanımız Prof. Dr. İ. Alper SUSURLUK tarafından katılımları için Teşekkür Belgesi verildi. 

 

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa UPL Türkiye Ülke Müdürü Murat Yahyaoğlu Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa, Fakültemiz Bitki Koruma mezunlarından UPL Türkiye Ülke Müdürü Murat YAHYAOĞLU öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Doç. Dr. Himmet TEZCAN tarafından katılımları için Teşekkür Belgesi verildi. 

 

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa Bayer Cropscience Marmara Bölge Müdürü Önder Karacalı Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi

Kariyer Planlama Dersi Kapsamınsa, Bayer CropScience Marmara  bölge Müdürü Önder KARACALI öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Doç. Dr. Himmet TEZCAN tarafından katılımları için Teşekkür Belgesi verildi. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [29-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.522]