Öğrencilerimiz İyinin de İyisini Hak Ediyor, Bunun İçin Çalışıyoruz.

Bursa Uludağ Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yazılımcıları tarafından geliştirilen Öğrenci Otomasyon Sisteminin ders alma dönemlerinde en hızlı ve kesintisiz şekilde hizmet vermesi için ,sunucu sistemler + veri tabanı + yazılım  uyumunun kusursuz olması için çalışmalar yürütülmüş ve hazırlanan yeni ortam 2022-2023 Bahar Dönemi ders almalarında başarılı şekilde uygulanmıştı.

Bu dönemde uygulanan yeni konfügrasyon konusunda işbirliği yaptığımız Sayın Ali Aydın ile sunucu sistemler ve yazılım ekiplerimiz bir toplantı yaptılar.

Toplantıda Ali Aydın , sistem üzerinde nihai değerlendirme sunumunu yaptı. Öğrenci Otomasyonu, ders seçme dönemlerinde binlerce kullanıcının aynı anda işlem yapma talebini kusursuz bir şekilde karşılayabilecek biçimde yapılandırılmış ve tüm testlerden başarıyla geçmiş durumdadır.

Haber Tarihi : [23-May-2023]

Haber Görüntüleme : [1.497]