Kullanıcı Memnuniyetini Daha da Arttırmak İçin Çalışıyoruz

Bursa Uludağ Üniversitesi akademik ve idari personelinin kullanıcı hesaplarına dair işlemlere E-devlet üzerinden ulaşmalarına olanak sağlayacak olan yazılımın geliştirilmesinde gelinen duruma dair birim içi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bilgisayar Mühendisi Elif Özkan, yazılımın son durumu hakkında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yöneticilerini, Sunucu Sistemler Birimi ve Kullanıcı Destek Birimi çalışanlarını bilgilendirdi.

Yazılımın son hali kullanıcılarımzıın hizmetine sunulmadan önce gerekli istişareler yapıldı.

Yazılım tamamlandığında personelimiz ve öğrencilerimiz e-posta hesabı, udos, ukey, öğrenci otomasyonu gibi sistemlere girmek için şifresini E-Devlet üzerinden güncelleyip, bu sistemleri kullanabilecek.

Üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerimiz veya Üniversitemize yeni atanan personelimiz E-Devlet üzerinden  otomasyon şifrelerini oluşturup, değiştirebilecekler.
Bu alanda kullanılan formlar, yazışma trafiği ve zaman kaybı ortadan tamamen kalkmış olacak.

Misafir kullanıcı yönetimi Misafirhane,Hastane gibi birimlere devredilecek.

Kongre ve Etkinlik Düzenleyen kişiler kurum dışı katılımcılar için herhangi bir bürokrasi olmadan geçici internet hizmeti tanımlayabilecekler.

Haber Tarihi : [10-May-2023]

Haber Görüntüleme : [1.325]