BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AÇILIŞ HAFTASI ETKİNLİKLERİ
 BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AÇILIŞ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi açılış haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler, tıp ve diş hekimliği fakültesi öğrencilerinin katılımı, öğretim üyelerinin, yardımcılarının, personelinin ve mezunlarının destekleriyle gerçekleştirildi.

ETKİNLİKLER

  1. SPOR OYUNLARI

14-15-16 Eylül 2021 tarihlerinde düzenlenen Futbol, Basketbol, Voleybol ve Masa Tenisi turnuvalarına yaklaşık 210 öğrenci katıldı. 7 Futbol takımının yarıştığı turnuvada final dönem-6 ile dönem-1 arasında yaşandı. Dönem-6’ların tecrübesi, dönem-1’lerin gençliğine üstün geldi ve intörn doktorlarımız birinci oldu. Futbol turnuvasının düzenlenmesinde emeği geçen rektörlüğe bağlı Beden Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi Bilal Çelebi ve Spor Bilimleri Fakültesi dönem-2 öğrencisi Faruk Uyaroğlu’na teşekkür ederiz.

8 Basketbol takımının yarıştığı turnuvada final tıp fakültesi dönem-2 ve dönem-3’ler arasında gerçekleşti. Kıran kırana geçen maçta dönem-3 şampiyonluğu elde etti. Basketbol turnuvasının düzenlenmesinde emeği geçen rektörlüğe bağlı Beden Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi Sedat Sılacı ve tıp fakültemiz dönem-3 öğrencisi Barin Güneş Öncü’ye teşekkür ederiz.

9 Voleybol takımının katıldığı turnuvada dönem-5, dönem-4 ve dönem-3’lerin yarıştığı üçlü final serisinde dönem-5 takımı birinci olurken, dönem-4 takımı ikinci ve dönem-3 takımı da üçüncü oldu. Voleybol turnuvasının düzenlenmesinde emeği geçen rektörlüğe bağlı Beden Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi Sezai Özgen’e teşekkür ederiz.

32 öğrencimizin katıldığı Masa Tenisi turnuvasında final maçı dönem-6 öğrencisi Ufuk Caniklioğlu ile dönem-3 öğrencisi Omid Farzad arasında oynandı. Omid Farzad şampiyon olurken, Ufuk Caniklioğlu ikinci ve dönem-2 öğrencisi Enes Yazgı üçüncü oldu. Masa Tenisi turnuvasının düzenlenmesinde emeği geçen dönem-6 öğrencimiz İnt. Dr. Ufuk Caniklioğlu’na teşekkür ederiz.

Spor oyunlarının düzenlenmesinde desteklerinden dolayı rektörlüğe bağlı Beden Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şenay Şahin’e, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Müdürü Tuncer Topsaç ve personeline ve turnuvaya teknik desteğinden dolayı rektörlüğe bağlı Beden Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi Sedat Sılacı’ya çok teşekkür ederiz.

 

  

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [2.731]