SIFIR ATIK ÇALIŞMALARINA BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ OLARAK BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ.
 SIFIR  ATIK  ÇALIŞMALARINA BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ  OLARAK   BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ.

Cumhurbaşkanlığı ile Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda başlatılan ‘sıfır atık’ projesine Bursa Uludağ Üniversitesi’nden (BUÜ) destek geldi. Üniversite bünyesinde sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla tüm personeli kapsayan bir eğitim verildi.

Proje kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü ve üniversitenin yetkili personeli tarafından Rektörlük A Salonu’nda geniş kapsamlı bir bilinçlendirme eğitimi yapıldı. Sıfır atık kültürünü yaygınlaştırmayı hedefleyen etkinliğe üniversitenin her biriminden personel katıldı.

Türkiye’nin milli ekonomisine katkı sağlamak, israfın önüne geçmek, çevresel risklerin azaltılması ve ayrıca çevre koruma bilincinin kurum bünyesinde geliştirilmesine katkı sağlamak adına gerçekleştirilen etkinlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri personele detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Etkinliğin farklı zamanlarda devam ettirileceği açıklandı.

Haber Tarihi : [13-Mar-2019]

Haber Görüntüleme : [2.832]