Fen-Mühendislik-Sağlık Bilgilendirme Günleri Tıp Fakültesi ile başladı

Koordinatörlüğümüzce düzenlenen “Fen-Mühendislik-Sağlık Bilgilendirme Günleri” Etkinliğinin birinci günü, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve Ar-Ge Koordinatörümüz Sayın Prof. Dr. Esra Karaca’nın açılış konuşmalarıyla başladı. Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Prof. Dr. Cafer Çiftci, Fakültelerimizin Dekanları ve Üniversitemizin değerli akademisyenlerinin katıldığı etkinlikte, Tıp Fakültesi’nin tanıtım sunumları yapıldı. Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Funda Coşkun ve Ar-Ge Koordinatörlüğü Danışma Kurulu Fakülte Temsilcisi Üyesi Sayın Prof. Dr. Mehmet Baykara’nın yönettiği oturumda, Bölüm Başkanları Sayın Prof. Dr. Cüneyt Özakın, Sayın Prof. Dr. Mehmet Karadağ ve Sayın Prof. Dr. Mehmet Baykara tarafından Tıp Fakültesi’nin araştırma ve altyapı olanakları tanıtıldı. Etkinliğe katılan tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.

11.06.2024

Haber Tarihi : [11-Haz-2024]