HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI ANABİLİM DALI HAKKINDA AKADEMİK KADRO YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR DUYURULAR
KİŞİSEL BİLGİLER PROJELER YAYINLAR
PROJELER :
1. Yavuz, H.M., Eren, M., Tayar, M., Kardeş, S.: Yemlere katılan sıvı ve katı yağların etlik piliçlerde besi performansı ile vücut yağının miktarı ve kesim sonrası saklama koşullarına etkisi.Uludağ Üniversitesi Araştırma Fonu, No: UÜAF 93/22.
2. Alp, M.; Kahraman, R.; Kocabağlı, N.; Özçelik, D.; Eren, M.; Türkmen,İ.İ; Yavuz, H.M.; Dursun, Ş.: Marmara Bölgesi' ndeki Yem Bitkilerinin Mineral Madde Düzeylerinin Saptanması ve Koyunlarda Beslenme Bozuklukları ile İlişkisi. TÜBİTAK VHAG-1337
3. GEZEN, Ş.Ş., EREN, M., DENİZ, G.: Farklı Elektrolit Dengelerine Sahip Yumurta Tavuğu Yemlerinin, Yumurta Kabuğu Kalitesi Üzerine Etkileri. Uludağ Üniversitesi Araştırma Fonu, No: UÜAF 2001/19.
4. YEŞİLBAĞ, D., EREN, M., AĞEL, E.: Biberiye (Rosmarinus Officinalis) Aromatik Bitki ve Uçucu Yağının Broyler Rasyonlarında Kullanımı. TÜBİTAK TOVAG , Proje No: 107 O 682
5. Selenyumun Tavuk Etinde Toplam Derişim ve Türlerinin Belirlenmesi, 2004-2007. TBAG-2369 (103T157)