BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI HAKKINDA AKADEMİK KADRO YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR DUYURULAR
KİŞİSEL BİLGİLER PROJELER YAYINLAR
KİŞİSEL BİLGİLER:
Doğum Yeri: Bursa
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1981
Yabancı Dil: İngilizce
ÖZGEÇMİŞ:
2000, Eylül -2005, Haziran U.Ü. Veteriner Fakültesi - Lisans
2008,Ocak- 2011,Nisan U.Ü. Veteriner Fakültesi - Araş.Gör.
2011, Nisan- U.Ü. Veteriner Fakültesi - Dr. Araş.Gör.
2014, Nisan-U.Ü. Veteriner Fakültesi- Yard. Doç. Dr.
2016, Nisan-U.Ü. Veteriner Fakültesi- Doç.Dr.
AKADEMİK/İDARİ GÖREVLERİ:
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu Üyeliği, Aralık 2018-Devam
VERDİĞİ DERSLER
Lisans Dersleri:
Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Lisansüstü Dersleri:
Bakteriyofajlar (Doktora)
Gıda teknolojisinde Bakteriyofaj ve Bakteriyosin Kullanımı (Doktora)
Gıda Teknolojisinde Bakteriyofaj ve Bakteriyosin Kullanımı (Yüksek Lisans)
Ön Lisans Dersleri:
Gıda Mikrobiyolojisi
Peynir Teknolojisi
Çiğ Süt Analizleri
Süt Ürünleri Analizleri
İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri
Fermente Süt Ürünleri-I
Fermente Süt Ürünleri-II
Yöresel Peynir Çeşitleri
Kimya-I
Kimya-II
Genel Kimya
Temel Kimya
Hayvansal Ürünler Teknolojisi
Tereyağı Teknolojisi
Hazır Yemek Sistemleri
Dondurma Teknolojisi
UZMANLIK ALANLARI:
Gıda Mikrobiyolojisi, Gıdalarda Kalıntı
DANIŞMAN GÖRÜŞME SAATLERİ:
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Tel: (+90 224) 294 13 59
Fax: (+90 224) 294 12 02
e-mail: artunyibar@uludag.edu.tr
Avesis : https://avesis.uludag.edu.tr/artunyibar
Adres: U.Ü. Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Görükle Kampüsü 16059 Bursa