BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI HAKKINDA AKADEMİK KADRO YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR DUYURULAR
KİŞİSEL BİLGİLER PROJELER YAYINLAR
KİŞİSEL BİLGİLER :
Doğum Yeri : Bursa
Doğum Tarihi : 15.09.1969
Yabancı Dil : İngilizce, Fransızca
KAZANILAN AKADEMİK DERECELER :
Lisans, 1991. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Doktora, 2000. Bourgogne Üniversitesi-Fransa
Yard.Doç.Dr, 2001. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Doç. Dr, 2005. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Prof. Dr, 2010. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi
AKADEMİK/İDARİ GÖREVLERİ :
* Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı, 2008-2011
* Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölüm Başkanlığı, 2012-
VERDİĞİ DERSLER :
Lisans Dersleri :
Gıda Güvenliği Kontrolü ve HACCP
Süt Hijyeni ve Teknolojisi I
Moleküler Biyoloji
Moleküler Biyoloji II
Lisansüstü Dersleri :
Süt Bilimine Giriş
Süt ve süt ürünleri teknolojisi
Et ve süt ürünlerinde kullanılan starter kültürler
Probiyotik, prebitotik ve sindirim mikrobiyolojisi
Moleküler Gıda Mikrobiyolojisi
Et bilimi
Gıda mevzuatı
UZMANLIK ALANLARI :
Gıda mikrobiyolojisi, mikrobiyal genetik, laktik asit bakterileri
DANIŞMAN GÖRÜŞME SAATLERİ :
Çarşamba: 15.30 - 17.10
İLETİŞİM BİLGİLERİ :
Tel: (+90 224) 294 12 58
e-mail: rcibik@uludag.edu.tr
Avesis : https://avesis.uludag.edu.tr/rcibik
Adres: U.Ü. Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Görükle Kampüsü 16059 Bursa