Prof. Dr. Recep ÇIBIK

BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI​​ HAKKINDA          AKADEMİK KADRO          YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR          DUYURULAR


  


KİŞİSEL BİLGİLER         PROJELER          YAYINLAR


KİŞİSEL BİLGİLER  :

Doğum Yeri     :  Bursa

Doğum Tarihi   :  15.09.1969

Yabancı Dil      :  İngilizce, Fransızca

 

KAZANILAN AKADEMİK DERECELER  :

Lisans, 1991. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi

Doktora, 2000. Bourgogne Üniversitesi-Fransa

Yard.Doç.Dr, 2001. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi

Doç. Dr, 2005. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi

Prof. Dr, 2010. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi

 

AKADEMİK/İDARİ GÖREVLERİ  :

* Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı, 2008-2011

* Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölüm Başkanlığı, 2012-

 

VERDİĞİ DERSLER :

 

Lisans Dersleri :

Gıda Güvenliği Kontrolü ve HACCP

Süt Hijyeni ve Teknolojisi I

Moleküler Biyoloji

Moleküler Biyoloji II

 

Lisansüstü Dersleri :

Süt Bilimine Giriş

Süt ve süt ürünleri teknolojisi

Et ve süt ürünlerinde kullanılan starter kültürler

Probiyotik, prebitotik ve sindirim mikrobiyolojisi

Moleküler Gıda Mikrobiyolojisi

Et bilimi

Gıda mevzuatı

 

UZMANLIK ALANLARI  :

Gıda mikrobiyolojisi, mikrobiyal genetik, laktik asit bakterileri

 

DANIŞMAN GÖRÜŞME SAATLERİ  :

Çarşamba: 15.30 - 17.10

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ  :

Tel: (+90 224) 294 12 58

e-mail: rcibik@uludag.edu.tr

Avesis : https://avesis.uludag.edu.tr/rcibik

Adres: U.Ü. Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Görükle Kampüsü 16059 Bursa

 

Anasayfaya Dön

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Eki-2019]

İçerik Görüntüleme : [4.955]