Prof. Dr. Gül Ece SOYUTEMİZ

BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI​​ HAKKINDA          AKADEMİK KADRO          YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR          DUYURULAR


  


KİŞİSEL BİLGİLER         PROJELER          YAYINLAR


KİŞİSEL BİLGİLER  :

Doğum Yeri      :  İzmir
Doğum Tarihi   :  22.11.1962
Yabancı Dil      :  İngilizce

 

KAZANILAN AKADEMİK DERECELER  :

Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 1986 (Mezuniyet)  
Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Ens. 1991 (Doktora)
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 1993 (Yard.Doç.Dr.
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 1994 (Doç. Dr.)
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 2001 (Prof. Dr.)

 


İDARİ GÖREVLERİ  :

U.Ü Veteriner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölüm Başkanlığı (2015-   )

U.Ü Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi ve Anabilim Dalı Başkanlığı (2015-     )

U.Ü. Rektör Danışmanlığı (2011-2015) 

U.Ü.  Veteriner Fakültesi Çiftliği Planlama ve Koordinasyon Komisyonu Üyeliği (2000-2003)

U.Ü. Veteriner Fakültesi Satın Alma İhale Komisyonu Üyeliği (1999-2000)

U.Ü. Veteriner Fakültesi Eğitim Öğretim Koordinasyon Komisyonu Üyeliği (1997-1998)

U.Ü. Veteriner Fakültesi Döner Sermaye işletmesi Satış Merkezi İdare Görevi (1995-2001)

 

DİĞER AKADEMİK FAALİYETLER  :

Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri:

 

1. Başak Süngüç. Bir Catering İşletmesinde Üretilen Bazı Et Yemekleri ve Salataların Üretim Aşamalarında Sürecin Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi. Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Doktora Tezi. ( Devam ediyor)

2. Artun Yıbar. Bursa'da tüketime sunulan Tavuk göğüs eti, but eti ve karaciğerinde bazı antibiyotik kalıntılarının araştırılması.Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Doktora tezi. 2011.

3. Sadık Büyükyörük. Geleneksel olarak hazırlanmış İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu. Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Doktora tezi. 2007.

4. Murat Metli. Bursa İli bazı semt pazarları ve marketlerde satışa sunulan bazı balık türlerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi. Uludağ Üniversitesi Sağlık   Bilimleri Enstitüsü, Doktora Tezi. 2006.

5. Ayşegül  Aydın. Bazı balık türlerinden ve kum midyelerinden (Venus gallina) Vibrio parahaemolyticus İzolasyonu ve İdentifikasyonu. Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Doktora Tezi. 2001.

6. Figen Çetinkaya. Kaşar peynirinde üretim ve olgunlaşma aşamalarının Listeria monocytogenes üzerine etkisi. Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Doktora Tezi. 1999.

7. Rabia Çoban. İzmit körfez suyunun kirlilik parametreleri üzerinde  fabrika atık sularının rolü. Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Yüksek Lisans Tezi. 1997.

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ  :

Tel: (+90 224) 294 13 33

Fax: (+90 224) 294 12 02

e-mail: soyutemiz@uludag.edu.tr

Avesis : https://avesis.uludag.edu.tr/soyutemiz

Adres: U.Ü. Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Görükle Kampüsü 16059 Bursa

 

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Eki-2019]

İçerik Görüntüleme : [4.507]