HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ ANABİLİM DALI HAKKINDA AKADEMİK KADRO YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR DUYURULAR
KİŞİSEL BİLGİLER PROJELER YAYINLAR
KİŞİSEL BİLGİLER :
Doğum Yeri : Kırklareli
Doğum Tarihi : 25.02.1979
Yabancı Dil : İngilizce
ÖZGEÇMİŞ:
Kırklareli 1979 doğumluyum. İlköğretimimi Ankara Aydınlıkevler İlkokulu’nda, orta
ve lise eğitim-öğretimimi Ankara Yıldırım Bayezit Anadolu Lisesi’nde ve Muğla Anadolu
Lisesi’nde tamamladım. 1998 yılında Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde lisans
eğitimime başlayarak 2003 yılında mezun oldum. 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Sağlık
Bilimleri Enstitüsü’nün açmış olduğu doktora sınavını kazanarak Histoloji-Embriyoloji
Anabilim Dalı’nda doktora eğitimime başladım. 2005 yılında aynı anabilim dalına araştırma
görevlisi olarak atandım. Doktora eğitimimi 2009 yılında tamamlayarak ''Doktor Veteriner Hekim'' ünvanını aldım. Halen Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda doktor araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım. Bekarım.
KAZANILAN AKADEMİK DERECELER :
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 2003 (Mezuniyet)
Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2009 (Doktora)
AKADEMİK/İDARİ GÖREVLER :
2008-2009 Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Araştırma Görevlisi Temsilcisi.
UZMANLIK ALANLARI:
Ghrelin, erkek genital sistem, capsaicin.
DİĞER AKADEMİK FAALİYETLER:
Ocak 2009–Nisan 2009 İspanya / Cordoba Üniversitesinde, Prof. Dr. Manuel Tena- Sempere’nin yürütücülüğünü yaptığı bir projede 3 ay süre ile çalıştım.
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Tel: (+90 224) 294 12 66
Faks: (+90 224) 294 12 02
e-mail: tilhan@uludag.edu.tr - ilhan_tuncay@hotmail.com
Avesis : https://avesis.uludag.edu.tr/tilhan
Adres: Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, A Blok 1. Kat Histoloji ve Embriyoloji A.D, 16059 Görükle, BURSA