Kadınlar Günü’ne özel kutlama gerçekleştirildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUKAM), Spor ve Sanatta Başarılı Kadınlar ana başlığı altında özel bir Kadınlar Günü kutlama programına imza attı.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Dünya Kadınlar Günü programında spor ve sanatta başarıya ulaşan kadın konuşmacı olarak yer aldı. Etkinliği BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, BUKAM Müdürü Prof. Dr. Handan Asude Başal, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramiz Arabacı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci takip etti. Program öncesi Prof. Dr. Ferah Budak, Doç. Dr. Nuray Akbudak, Sibel Emniyet, Hafize Kaymak, Ebru Zehra Ünülü ve Pelin Yılmaz’ın eserlerinden oluşan Kadınların Gözünden Kadınlar isimli fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Serginin gezilmesinin ardından Dünya Kadınlar Günü programına geçildi.

Haber Tarihi : [18-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [1.361]