(GÜNCEL! ) Erzurum Teknik Üniversitesinde Yaz Okulunda Pedagojik Formasyon Dersi Alanların Dikkatine!

Erzurum Teknik Üniversitesinde yaz okulunda online olarak açılacağı planlanan pedagojik formasyon dersleri, Eğitime Giriş ve Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme dersleri haricinde yüz yüze eğitime çevrilmiştir. Bu nedenle yapılan yaz okulu ders takip listesinde yüz yüze eğitime çevrilen altı ders çıkarılmıştır, öğrenciler dönem sonunda bu altı dersten gelecek ders notlarından sorumlu tutulmayacaktır. Online yapılacağı açıklanan iki dersten ise gelen notlar işlenecektir, bu iki ders için işleyişte bir değişiklik yoktur.

Bu durumda öğrencilerin yapması gereken

a) Eğer yüz yüze yapılan derslere devam etmek istemiyorlarsa Erzurum Teknik Üniversitesi ile iletişime geçip mümkünse bu derslerden kayıtlarını sildirmeleri, kayıt ücretlerini geri almaları

b) Eğer yüz yüze yapılan derslere katılacaklarsa hangi derslere katılacaklarını yeniden numara - ad soyad - ders kodu ve ders adı yazarak yazogrtde@uludag.edu.tr adresine mail atmalarıdır. Bu bilgileri eksiksiz yazdıkları sürece yeniden form doldurmalarına gerek yoktur.

GÜNCELLENMİŞ ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU DERS TAKİP LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Güncelleme: 20 Temmuz 2024

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular