ULUDAG ÜNIVERSITESI LISANSÜSTÜ EGITIM VE ÖGRETIM YÖNETMELIGI
Sonuçlarin ilani ve kayit
MADDE 17 – (1) Basvurularin degerlendirilmesi sonucu basarili olan adaylarin sayisi ilan edilen kontenjandan fazla ise en yüksek basari notu alandan baslayarak enstitü kurulu tarafindan belirlenen en düsük basari puanina kadar siralama yapilir ve kontenjan sayisi kadar aday lisansüstü programa kabul edilir. Basari notlari ayni olan adaylar arasinda siralama yapilmasi gerektiginde mezuniyet notu esas alinir. Basarili olan asil adaylar ve varsa yedekleri enstitü yönetim kurulu karari ile enstitü müdürlügünce ilan edilir.
(2) Sonuçlarin ilanindan sonra sonuçlara yönelik maddi hatalari içeren itirazlarin ilani takip eden üç is günü içinde yapilmasi gerekir. Itiraz süresi sonunda sonuçlar enstitü yönetim kurulu karariyla kesinlesir.
(3) Lisansüstü programlari kazanan adaylarin, enstitü yönetim kurulunca belirlenen tarihler arasinda ve Senato tarafindan belirlenen belgelerle birlikte enstitüye basvurarak kesin kayitlarini yaptirmalari gerekir.
(4) Kayit için istenen belgelerin asli veya enstitü tarafindan onayli örnegi kabul edilir.
(5) Kayitlarin adaylar tarafindan sahsen yaptirilmasi gerekir.
(6) Kayit için sahte veya tahrif edilmis belge kullanan veya giris sinavlarinda sahtecilik yaptigi belirlenenlerin kayit islemleri kayit tarihi itibariyla iptal edilir.