ÖNEMLİ DUYURU
  1. 4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanun Gereği Meslek Yüksekokulumuzun önünde “Sigarasız Alan” Uygulaması Devam Etmektedir. İlgili yasa gereği “Sigarasız Alan” içerisinde Tütün ve Tütün Mamüllerini Tükettiği tespit edilen Öğrenciler, Akademik ve İdari Personel dahil TÜM KİŞİLER hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Kurum amirleri tarafından ilgili sınırlar içerisinde Tütün veya Tütün Mamülü tükettiği tespit edilen kişilere yasa gereği cezai işlem uygulaması Görükle Yerleşkesinde olduğu gibi Ali Osman Sönmez Yerleşkesinde de devam etmektedir. (Not: Meslek Yüksekokulumuz Kapalı Devre Kamera Sistemiyle 7/24 İzlenmektedir. Kamera görüntüleri de delil olarak kullanılmaktadır. )
  2. Bina ve/veya Sınıflar içerisinde Eğitim-Öğretim faaliyetlerini aksatacak; sınıfların kirletilmesi, sıraların üzerinde gezinilmesi, sıra veya kürsülere zarar verilmesi, bilgisayar veya projeksiyon cihazı veya aparatlarının tahrip edilmesi, duvarların herhangi bir şekilde kirletilmesi vb. gibi durumlarına sebep olanların tespit edilmesi halinde, Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereği en az bir yarıyıl uzaklaştırma başta olmak üzere yüksek öğretim kurumundan çıkarma (atılma) cezası verilecektir.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular