FTR2098 TEMEL FİZYOTERAPİ REHABİLİTASYON MESLEKİ UYGULAMA DERSİ Uygulamasına Çıkacak Öğrencilerimizin Dikkatine!
FTR2098 TEMEL FİZYOTERAPİ REHABİLİTASYON MESLEKİ UYGULAMA DERSİ kapsamında ön koşul şartlarını yerine getiren ve yaz döneminde uygulamaya çıkmak isteyen öğrencilerimizin 06-13 Haziran 2024 tarih aralığında aşağıdaki belgeler ile birlikte Bölüm Sekreterimiz Filiz HANCI'ya başvurmaları gereklidir.

Bütünleme sınavına girecek öğrencilerimiz ise 24-27 Haziran 2024 tarihleri arasında başvuruları kabul edilecektir.

Yaz okuluna gidecek öğrencilerimiz için ise uygulama tarih aralığı, uygulamaya çıkacağı süre, kontenjan durumu vb. koşulların uygun olması şartı ile yaz okulları biter bitmez başvurmaları gereklidir.

Gerekli Belgeler:

1. Kurul başvuru dilekçesi
  2. Transkript
  3. İş sağlığı ve güvenliği eğitimi sertifikası (Güncel tarihli)
  4. Belirli tarihlerde çıkamayacak öğrencilerimiz için özel durumunu belirten dilekçe ve kanıtlayıcı belge.
DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular