Üniversite Tercih Fuarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Gençlik Parkında ve EKET Fuarcılık tarafından İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen ''Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı Günleri"ne Bursa Uludağ Üniversitesi olarak katılım sağlanmıştır. Söz konusu tercih fuarı etkinliğinde öğrencilerin hedeflerini belirleyerek bu doğrultuda programlar üzerine bilgi alışverişine yoğunlaştıkları, Üniversitenin eğitim kalitesi, diplomaların akreditasyonu, değişim programları, Çift Anadal ve Yan Dal programları, ulaşım, barınma ile şehrin sosyal ve kültürel imkanları konularıyla özellikle ilgilendikleri görüldü. Öğrencilerin talepleri doğrultusunda Üniversitemiz hakkında bilgi paylaşımı sağlanmış olup tüm öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.

Haber Tarihi : [02-Ağu-2022]

Haber Görüntüleme : [3.954]