Ders Ekle/Sil İşlemi Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

Kapanan Seçmeli Ders Bırakma ve Yerine Ders Ekleme (Önlisans ve Lisans)

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders seçimi takvimi Üniversitemiz web sayfasında ilan edilmiştir. Takvimde belirtilen tarihlerin sona ermesi neticesinde seçim işlemi yapılan dersler sistem tarafından kesin kayda dönüştürülecektir.

Kesin kayıt işlemleri sonrasında öğrenciler, kapanan seçmeli derslerini 12 Şubat 2024 tarihinde Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden takip ederek öğreneceklerdir. (Ders alma ekranının altında yer alan kapanan dersler sekmesi üzerinden)

Seçtiği dersler içerisinden kapanan dersi bulunan öğrenciler, 13 Şubat 2024 Salı günü saat 10.00’dan 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 23.59'a kadar kapanan seçmeli derslerden çıkarak, açık olan diğer derslere kayıt olmaları gerekmektedir. Kapanan seçmeli ders yerine seçilen yeni dersin, seçildiği an itibarıyla KESİN KAYDA dönüştürüleceği ve KESİN KAYIT işlemi yapılan dersten ÇIKMA İZNİ VEYA DERS DEĞİŞTİRME İZNİ verilmediğininin göz önüne alınarak, sonraki süreçte mağduriyet yaşamamak için seçilecek olan derslerin önceden belirlenmesi ve belirlendikten sonra sistem üzerinden seçim işlemlerinin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. (Dersin programına ilişkin bilgiler [gün/saat] dersi seçmeden sadece üzerine tıklanarak görülebilmektedir)

Öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için derslere ilişkin tüm işlemlerini takvimde belirtilen tarihlerde yapmaları önemle duyurulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [01-Şub-2024 08:38]