Özel Öğrenci Başvuruları (Deprem Bölgesi/2024-2025)

06 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerinde bulunan devlet üniversitelerinin,  üniversitelerine ait binaların depremden etkilenme durumları ve öğrencilerin barınma olanakları göz önünde bulundurularak,  Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından bildirilen kararlar çerçevesinde (Yükseköğretim Kurumlarında  Önlisans  Ve  Lisans Düzeyindeki  Programlar  Arasında  Geçiş,  Çift  Anadal,  Yan  Dal  İle  Kurumlar  Arası  Kredi  Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin özel öğrencilik hükümlerine tabi olmadan) 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılına mahsus olmak üzere ;

  1. Üniversite senatolarının aldığı karar gereğince uzaktan öğretim ve/veya yüz yüze eğitim görecek Adıyaman, İskenderun Teknik, Hatay Mustafa Kemal, İnönü, Malatya Turgut Özal, Kahramanmaraş İstiklal, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitelerinin 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı için kayıtlı oldukları programla eşdeğer ve öğretim dili aynı olan diğer devlet üniversitelerindeki programlarda öğrenim gören tüm öğrencilerden (Tıp Fakültesi intörn öğrenciler,  Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler hariç) talep edenlere (Yükseköğretim Kurumlarında  Önlisans  Ve  Lisans Düzeyindeki  Programlar  Arasında  Geçiş,  Çift  Anadal,  Yan  Dal  İle  Kurumlar  Arası  Kredi  Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin özel öğrencilik hükümlerine tabi olmadan) özel öğrencilik hakkı verilecektir.  

 

  1. Kayıtlı oldukları Üniversitelerindeki programları ile Üniversitemizdeki programı  eşdeğer, öğretim dili ve sınıfı aynı olan öğrenciler özel öğrenci olarak şahsen başvuru yapabilecektir (Tıp Fakültesi intörn öğrenciler,  Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler hariç) 

 

Başvuru Takvimi

Birim 

         Son Başvuru Tarihi

Başvuru Yeri

Tıp Fakültesi

06.09.2024

Tıp Fakültesi Dekanlığı

Diş Hekimliği Fakültesi (1.sınıf)

06.09.2024

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Diş Hekimliği Fakültesi (2.ve 3.sınıf)

13.09.2024

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Diğer Birimler

13.09.2024

İlgili birim Dekanlığı/ Müdürlüğü

 

Başvuru Evrakları:

1- Başvuru Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

2- Öğrenci Belgesi (e-Devlet)

3- Transkript Belgesi (e-Devlet)

4- Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdan fotokopisi

5- Ders Denkliği (varsa)

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Ağu-2024 10:29]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [22-Ağu-2024 05:54]

Duyuru Görüntüleme : [1.674]