BUÜ Enstitüleri Tez Yazım Kurallarına Uygun Atıf ve Kaynakça Stilleri Mendeley'de!

Bursa Uludağ Üniversitesi Enstitüleri (Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Eğitim Bilimleri) tez yazım kurallarına uygun olarak düzenlenen atıf ve kaynakça stilleri, kütüphanemiz tarafından ücretsiz olarak hizmete sunulan Mendeley referans (kaynakça) yönetim programına yüklendi.

Bu sayede Bursa Uludağ Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilerimiz tezlerini yazarken ilgili enstitülerin tez yazım kurallarına uygun şekilde fazla zaman harcamadan atıflarını kolayca yapabilecek ve kaynakça oluşturabileceklerdir.

Mendeley programına ücretsiz kayıt olmak, ardından tez ya da makale yazarken nasıl atıf ve kaynakça oluşturulduğunu öğrenmek için kütüphanemiz web sayfasında bulunan Mendeley sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kayıt, Detaylı Bilgi ve Kılavuzlar İçin TIKLAYINIZ!

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Eki-2018]