Tanitim

MISYON:
Çagin gerektirdigi egitim-ögretimi uygulayarak mesleki bilgi, beceri ve yeteneklere sahip milli ve manevi degerleri özümsemis nesiller yetistirmek.

VIZYON:
Çagin gelisen kosullarina uyum saglayan, kazandigi bilgiyi kullanan, yeni bilgi üretebilen ve bunlari sosyal ve endüstriyel sartlara uygulayabilen öncü fikirlere sahip meslek ehli elemanlari yetistirmek.
Ögrencilerimizi teorik bilgi ile donatip uygulama ile güçlendirerek Ulusal ve Uluslararasi is dünyasinin ihtiyaci olan, mesleki ahlak ve disiplin degerlerini özümsemis nitelikli elemanlarin yetistirildigi bir kurum olmak.

KALITE POLITIKASI:
Yüksekokulumuz, akademik ve idari tüm personeliyle birlikte egitim-ögretim hizmetlerinin sunulmasinda memnuniyetin azami ölçüde yerine getirilmesini ve devaminin saglanmasini,
Degisen dünya sartlarina uyum saglayan, yenilikçi, etik degerlere bagli, mesleki bilgi ve beceri ile donatilmis, meslekte yetkinligini kazanmis elemanlarin yetistirilmesini ve ilgili sektörlerle isbirligine gidilerek istihdamlarin saglanmasini,
Teknolojik gelismeleri takip ederek, degisim ve gelismelere uyum saglayabilecek sekilde egitim-ögretim niteliginin sürekli gelistirilmesini ve yükseltilmesini, kalite politikasi olarak benimsemistir.

Bilgi

Okunma Sayısı: 10335
Eklenme Tarihi: 7.10.2019 23:35:15
Güncelleme Tarihi: 4.11.2022 14:45:06

Paylaş