Öğrencilerimizden Tuğçe Bozkurt Genç Araştırmacı Başarı Ödülüne Layık Görüldü
 Öğrencilerimizden Tuğçe Bozkurt Genç Araştırmacı Başarı Ödülüne Layık Görüldü

Danışmanlığını Ana Bilim Dalımız öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ferah Budak Şener'in yaptığı mezun öğrencilerimizden Tuğçe Bozkurt, yüksek lisans eğitimi boyunca gösterdiği başarılar ve bilimsel katkılar nedeniyle Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından Genç Araştırmacı Başarı Ödülü'ne layık görülmüştür. 9 Temmuz 2024 tarihinde Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde, ödül Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Gülşah Çeçener tarafından kendisine takdim edilmiştir.

Tuğçe Bozkurt, ödül konuşmasında şu ifadelere yer vermiştir:

"Bugün burada, üniversitemizin bana layık gördüğü Genç Araştırmacı Başarı Ödülü'nü almak için bulunuyorum. Bu ödül, benim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır. Ancak belirtmek isterim ki bu başarı sadece benim değil, aynı zamanda birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarım ve danışman hocamın da başarısıdır. Bilimsel araştırmalar, bireysel çabaların yanı sıra ekip çalışması ve işbirliği ile anlam kazanıyor.

Akademik çalışmalarımda bana ilham veren, bilgi ve deneyimlerini cömertçe paylaşan, beni motive eden ve her adımımda yanımda olan değerli hocam Prof. Dr. Ferah Budak Şener'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca çok kıymetli ekip arkadaşlarım Abdurrahman Şimşek ve Muhammed Ali Kızmaz’a her zaman yanımda oldukları ve destekleri için çok teşekkür ederim. Samimiyetle söyleyebilirim ki böyle bir ekiple çalışma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım ve bu benim için büyük bir ayrıcalık.

Bu ödül için başvuru fırsatını sağlayan Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Gülşah Çeçener'e, Prof. Dr. Neriman Akansel hocama ve bu süreçte rol alan tüm hocalarıma, proje desteklerinden dolayı üniversitemiz BAP birimine gönülden teşekkür ederim."

Tuğçe Bozkurt’u bu anlamlı başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [115]