Makine Mühendisliği A.B.D. Tez Başarı Hikayeleri

Süleyman KUŞ / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Süleyman KUŞ, Ofis Koltuğu Kolçağının Katmanlı İmalat Yöntemine Göre Tasarımı ve Analizi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali DURMUŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
https://uludag.edu.tr/dosyalar/fenbilimleri/anabilim-dallari_dosyalar/seda2.png

Seda KÜPELİ / Makine Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Seda KÜPELİ , PEM Yakıt Pillerinde Geometrik ve Çalışma Parametrelerinin Performansına Etkileri ve Yeni Bir Akış Alanı Tasarımıkonulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İrfan KARAGÖZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bahtiyar TAŞKIN / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Bahtiyar TAŞKIN , Kalıplar İçin Kesici Zımba Ucu Geliştirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Kadir CAVDAR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Utku Erdem KAYNAR / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Utku Erdem KAYNAR , Otomotiv Sektöründe Henüz Montaj Hattından Çıkmamış Araç Üzerindeki Geometrik Hataların Tespiti ve Sinyalizasyonu İçin Bir Erken Uyarı Sisteminin Geliştirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Yahya IŞIK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ahmet Serhan CANBOLAT / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Ahmet Serhan CANBOLAT, Taşıt Radyatörlerinde Isıl Performans Optimizasyonunun Deneysel ve Nümerik Olarak İncelenmesi konulu Doktora tezini Prof. Dr. Ömer KAYNAKLI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Oğuz AYDIN / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Oğuz AYDIN, Araç Termostatlarında Tepki Süresinin İyileştirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ömer KAYNAKLI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Turan BABUROĞLU / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Turan BABUROĞLU, "USIBOR 1500 Çeliğinin Ostenitleme Sürelerine Bağlı Olarak Çekme Özelliklerinin İncelenmesi" konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali BAYRAM danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Emre ORUÇ / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Emre ORUÇ, Eksenel Siklon Ayırıcıların Performans Parametrelerinin Sayısal ve Deneysel Olarak İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İrfan KARAGÖZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ömer Osman DEVECİ / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ömer Osman DEVECİ, Binek Araç Koltuk Kızak Bağlantı Braketinin Tasarımı ve Ürün Testlerinin Gerçekleştirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali DURMUŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
İlhan SEVEN / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz İlhan SEVEN, Evaporatif Soğutma ile Chiller Veriminin Arttırılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ömer KAYNAKLI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Burak KİŞİN / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Burak KİŞİN, 3 TEPSİLİ ENDÜSTRİYEL GIDA FIRINININ PİŞİRME HACMİ İÇİNDEKİ MOMENTUM VE ISIL MEKANIZMALARININ FARKLI ÇALIŞMA ŞARTLARINDA NÜMERİK İNCELENMESİkonulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Alper ÖZALP danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [18-Eyl-2020 20:46]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [18-Mar-2022 10:36]

İçerik Görüntüleme : [4.097]