FORMASYON

Yeni PEDAGOJIK FORMASYON SERTIFIKA EGITIMI PROGRAMI ÖGRETMENLIK UYGULAMASI DERSI NOT GIRISLERI
Pedagojik Formasyon Egitimi Sertifika Programi kapsaminda yürütülen Ögretmenlik Uygulamasi dersi için MEBBIS üzerinden girisler Milli Egitim tarafindan bir hafta gecikmeli olarak yapilabildiginden, Uygulama Ögrencilerinin Uygulama Ögretim Elemanlari ile gerçeklestirdikleri dersler içinde bulundugumuz hafta itibariyle 12 haftaya ulassa bile Uygulama Okullarinda MEBBIS girisleri henüz 12 haftaya ulasmamistir. Girisler MEBBIS’te 18.12.2020 tarihinde tamamlanacaktir.

MEBBIS üzerinden girisleri tamamlanmamis olan Uygulama Ögrencilerinin, Uygulama Ögretim Elemanlarina teslim ettikleri rapor sayilari 12’ye ulassa bile stajlari tamamlanmis sayilmaz. Bu nedenle Uygulama Ögrencilerinin MEBBIS girisleri tamamlanana kadar okullardaki uygulamalarina devam etmeleri gerekmektedir.  

12 hafta MEBBIS girisi bulunan ögrenciler için degerlendirmeler Uygulama Ögretim Elemanlari tarafindan en geç 18.12.2020 ile 20.12.2020 tarihleri arasinda gerçeklestirilecektir.  

ÖGRETMENLIK UYGULAMASI ÇALISMA TAKVIMI 2020 

ÖGRETMENLIK UYGULAMASI TEORIK SAATLERDE UYGULAMA ÖGRETIM ELEMANLARININ YAPMASI GEREKEN FAALIYETLER

ÖGRETMENLIK UYGULAMASI UYGULAMA ESASLARI

FORMASYON ÖGRENCILERINE ÖNEMLI DUYURU

UYGULAMA ÖGRENCILERININ OKULLARA VE UYGULAMA ÖGRETIM ELEMANLARINA GÖRE DAGILIMLARINI GÖSTEREN LISTE

ÖGRETMENLIK UYGULAMASI GÖZLEM FORMU

Bilgi

Okunma Sayısı: 782317
Eklenme Tarihi: 7.10.2019 23:29:49
Güncelleme Tarihi: 9.12.2020 13:14:26

Paylaş