Öğrenci Toplulukları Otomasyon Sistemi Geliştiriliyor

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yazılımcıları tarafındna hazırlanan; Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın Öğrenci Toplulukları ile ilgili tüm ihtiyaçları karşılayabilecek otomasyon sistemi taleplere göre geliştirilip güncellenmiştir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı eğitim odasında 15.03.20221 tarihinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yetkililerine otomasyon ile ilgili bilgilendirmeler yapılmış, görüş ve talepleri alınmıştır.

Öğrencilerin üye olabildiği, toplulukların gerçekleştirmek istedikleri etkinlikleri otomasyon üzerinden talep edip, süreci takip edebildiği hem kağıt hem zaman tasarrufu sağlayan bir sistem geliştirilmiştir. Yapılan işlemlerin sistem arşivinde tutulması ve Topluluk Yönetim Kurulu seçimleri dahil pek çok işlemin yeni otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştirilmesi için çalışmalar devam etmektedir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Katılanlar:

1- Bilgi İşlem Daire Başkanı Mustafa DOĞAN
2- Mühendis Berfin BULUT
3- Bilgisayar İşletmeni Esra ÜNAL

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan Katılanlar:

1- Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet AYDEMİR
2- Kültür Müdürü Mustafa HACOĞLU