1. SINIFA BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ORYANTASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ

2024-2025 eğitim öğretim yılında Arkeoloji Bölümü’nde 1. sınıfa başlayan öğrencilerimize yönelik oryantasyon toplantısı 15 Ekim 2024 tarihinde, E-110 numaralı derslikte düzenlendi. Toplantı kapsamında, ders planları ve ders içeriklerine dair bilgiler, lisans öğrenci yönetmeliği, UKEY sisteminin kullanımı, bölümümüzde uygulanan zorunlu staj uygulaması, bölümümüz tarafından yürütülen arkeolojik kazı ve yüzey araştırmaları gibi konular hakkında temel bilgiler ele alındı.

Öğrencilerimizin, ders işleyişleri, arkeolojik arazi çalışmaları, projeler ve sosyal etkinlikler hakkında merak ettikleri soruları yöneltmesi neticesinde aldıkları cevaplar ile yeni döneme dair merak edilen noktalar aydınlatılmış oldu.

Toplantıya katılımları ve katkıları için bölüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyor ve tüm yeni öğrencilerimize tekrar “hoş geldiniz” diyoruz.

Haber Tarihi : [15-Eki-2024]

Haber Görüntüleme : [57]