Hedefe Koşuyoruz! Projesi Tamamlandı
 Hedefe Koşuyoruz! Projesi Tamamlandı

Prof. Dr. Şerife Vatansever ve Arş. Gör. Dr. Merve Gezen Bölükbaş'ın yürütücülüğünü yaptığı AEB3004 Sportif Etkinlik Yönetimi dersi kapsamında düzenlenen "Hedefe Koşuyoruz!" adlı proje 13-14 Mayıs 2024 tarihleri arasında büyük bir başarıyla gerçekleştirildi.

Proje, üniversitemizin farklı fakültelerinde öğrenim görmekte olan öğrenciler arasında düzenlenen 100 metre yarışması ile sonlandı. İki gün süren etkinliğin ilk gününde seçme yarışları, ikinci gününde ise final yarışları yapıldı. Heyecan dolu yarışmalara toplam 73 kişi katıldı. Yarışmanın sonunda en iyi dereceleri elde eden sporcular ödüllendirildi.

Projenin sorumluluğunu üstlenen Umut Demir ve Eren Kavuştu, etkinliğin başarılı bir şekilde tamamlanmasında büyük rol oynadı. "Hedefe Koşuyoruz!" projesi, öğrencilerin sportif etkinlik yönetimi konusundaki yeteneklerini geliştirmelerine ve üniversite içindeki farklı fakültelerden gelen öğrencilerin bir araya gelerek rekabet etmelerine olanak sağladı. Proje, aynı zamanda öğrencilerin sporun birleştirici gücünü ve sağlıklı yaşamın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [418]