VII. Süs Bitkileri-I.Uluslararası Süs Bitkileri Kongresinde sunulan bildirilerin Dergimizde yayınlanabilmesi hakkında

Bursa Uludağ Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünce 9-11 Ekim 2019 Tarihleri arasında düzenlenen kongrede sunulmuş olan bildirilerin tam metinlerini Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi'nde yayınlanmasını isteyen katılımcılar, dergipark sistemi üzerinden başvurularını yapmalıdır.

Tam metinler, fakülte dergisinin yazım kurallarına göre hazırlanmalıdır. Dergipark sisteminden makale gönderilirken "editöre not" bölümüne "I. Uluslararası Süs Bitkileri Kongresi'nde sunuldu." şeklinde bir ibare yazılmalıdır. Dergimiz web sayfasından ya da DergiPark sisteminden indirecekleri Makale Başvuru Formu ve Telif Hakkı Devir Formunu doldurarak,  DergiPark sistemi üzerinden dergimize kongre haricinde ayrıca başvurmaları gerekmektedir.

Dergipark üzerinden fakülte dergisine makale gönderim son tarihi 25 Ekim 2019, Cuma günü mesai bitimine kadardır.

DergiPark sistemi üzerinden yürütülecek olan makale değerlendirme süreci sonunda yayımlanması uygun bulunan makaleler derlenerek Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi  2020 yılı içinde Haziran - Aralık sayısı ve ya Özel sayıda yayımlanacaktır. 

Makale başvuru formunda kongre makalesi olduğu mutlaka belirtilmelidir. 

Dergimizde değerlendirilmesi düşünülen makalelerin kesinlikle tam metin kongre bildiri kitabı, kitap bölümü ya da başka bir dergide yayımlanmamış olması ve yayımlanması için başvuruda bulunulmamış olması gerekmektedir.  Bu konuda oluşabilecek mağduriyetlerin ve cezai müeyyidenin sorumluluğu yazarlarına aittir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Şub-2019 08:06]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [(Veri Yok)]

Duyuru Görüntüleme : [1.109]