BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ TOPLULUĞU KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİNİN İLKİ DÜZENLENDİ

Fakültemiz ile Biyosistem Mühendisliği Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği “Kariyer Planlama Günleri” etkinliğinin ilki 12 Aralık 2022 Pazartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında, Fakültemiz Dekanlık Binası Prof. Dr. Rifat OKUYAN Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe davetli konuşmacılardan Biyosistem Yüksek Mühendisi Çağdaş Turalıoğlu, Tarım Makineleri sektörü ve çalıştığı kurum hakkında genel bilgiler sunarken, öğrencilere Fakülte ve bölüm eğitiminin önemi, girişimcilik ve stajın doğru yapılmasıyla sağlanabilecek faydalar konusunda da önerilerde bulundu.

Diğer konuşmacı Biyosistem Mühendisi Burak Kaya ise; proje danışmanlığı ve uygulamaları konularında bilgiler verdi.

Öğrencilerin de her iki konuşmacıya çeşitli sorular yönelttiği etkinlik, Biyosistem Mühendisliği Topluluğu ve Fakültemiz Dekanlığı tarafından hazırlanan plaketlerin katılımcılara takdim edilmesiyle sonlandı.

Haber Tarihi : [20-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.091]