2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON TOPLANTILARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz için organize edilen oryantasyon toplantılarının ilki, Prof.Dr.Ali KARABULUT Amfisi’nde düzenlendi. Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Peyzaj Mimarlığı, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme ile Zootekni Bölümü öğrencilerini kapsayan toplantıda, öğrencilere Fakültemiz Yönetimi ve öğretim üyelerimiz tarafından, “staj, Erasmus Programı, yandal, çiftanadal programları” gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Toplantıya; Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.İlhan TURGUT, Dekan Yardımcılarımız Doç.Dr.Nuray AKBUDAK, Prof.Dr.Hayrettin KUŞÇU, Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ümran ERTÜRK, Bitki Koruma Bölüm Başkanı Prof.Dr.İ.Alper SUSURLUK, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof.Dr. Murat ZENCİRKIRAN ve Zootekni Bölüm Başkanı Prof.Dr.İbrahim AK katıldı.

Oryantasyon toplantılarının ikincisi 13.10.2022 Perşembe Günü Biyosistem Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Tarım Ekonomisi ve Tarla Bitkileri Bölümü öğrencilerinin iştirakiyle, 12:10-12:50 saatleri arasında Prof. Dr. Ali KARABULUT Amfisi’nde gerçekleştirilecek.

Haber Tarihi : [11-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [1.347]