14. DÖNEM KALİTE ORDUSU İŞ DÜNYASINA HAZIRLIK PROGRAMI EĞİTİMİ

Fakültemiz ile Kalite Birliği Derneği (KALBİR) işbirliğinde düzenlenen "14.Dönem Kalite Ordusu İş Dünyasına Hazırlık Programı Eğitimi" Mart-Mayıs 2022 dönemi eğitimleri başlıyor. Fakültemiz tüm bölümlerinde öğrenim gören lisans ve lisansüstü öğrencilerinin katılım gösterebileceği ve katılımcılar ile KALBİR kurumsal ve bireysel üyeleri ve iş dünyası çalışanlarını buluşturmayı amaçlayan programda hedef; Ziraat Fakültesi'nin ve iş dünyasının gereksinim duyduğu 7 önemli konuda örgün ve online eğitimlerle katılımcıların yetiştirmek ve onları iş dünyasına hazırlamaktır. Toplamda 80 saat olarak planlanan eğitim programı için başvuru formuna Fakültemiz web anasayfasında bulunan "Duyurular" bölümünden ulaşılabilir. Ayrıca, konu ile ilgili olarak 01 Mart 2022 Salı günü 12:00-12:45 saatleri arasında Fakültemiz Dekanlık Binası Prof.Dr.Rifat OKUYAN Konferans Salonu'nda bir bilgilendirme toplatısı düzenlenecektir.

Haber Tarihi : [24-Şub-2022]

Haber Görüntüleme : [1.341]