MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU

Fakültemiz Mezuniyet Töreni 01 Temmuz 2022 Cuma günü saat 18:30’da, Üniversitemiz Görükle Kampüsü KYK yurtlarının yakınındaki atletizm pistinde gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin öncelikli olarak Fakültemiz web sayfasında yer alan ankete katılmalarını önemle rica ederiz.

Törende kullanacak biniş, fular ve kep Fakültemiz Dekanlık binası girişinden 13 Haziran 2022 tarihinden itibaren 09:00-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında depozito (biniş için) ve 30 TL temizlik ücreti (biniş için) vermek koşuluyla temin edilebilir.  Biniş ve fularları hasarsız şekilde geri verdiğinizde depozito tarafınıza iade edilecektir. Kep almak isteyenler ise 25 TL ücretle keplerini alabilirler ya da dışarıdan temin edebilirler. Keplerin temizliği yapılamadığı için geri alınamamaktadır.

Tören günü biniş ve fular temini ve iadesi yapılmayacaktır.

Ödünç alınan biniş ve fuların iadesi Fakültemiz Dekanlık binası girişinde yer alan görevli masasına (binişlerin alındığı yer) 04-07 Temmuz 2022 tarihleri arasında 09:00-12:00 ve 13:00-16:30 saatleri arasında yapılacaktır. Biniş ve fularını tam olarak teslim eden öğrencilerimize depozito ödemesi yapılacaktır. Bu tarihler dışında iade işlemi kabul edilmeyecektir.

Mezuniyet törenine katılımınızı bekleriz.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular