YENİŞEHİR’İN GELECEĞİ İÇİN EL ELE
 YENİŞEHİR’İN GELECEĞİ İÇİN EL ELE

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’nun yeni yerleşke arazisinin devir alınması için kapsamlı bir yardım kampanyası başlatıldı.

BUÜ Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’nun yeni yerleşke arazisinin devir alınması için gerekli olan 330 bin TL’nin toplanması amacıyla düzenlenen “Yenişehir’in Geleceği İçin El Ele” isimli kampanyanın tanıtımı için Yenişehir Sinanpaşa Külliyesi’nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir İbrahim Orhan MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sincik, daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Üniversiteler bulundukları şehrin ortak aklını temsil eder. Bulundukları şehirlerde bu aklın uzantıları olarak hizmet görürler. Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu da Bursa Uludağ Üniversitesi’nin marka meslek yüksekokullarından bir tanesidir. Tercih edilen, talep gören ve boş kontenjanı olmayan başarılı bir meslek yüksekokuludur. Akılcı, verimli bir planlama ile belirli konulara odaklanarak açılmış programları sebebiyle Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu 74 farklı ilden gelen öğrencileri ile bir Türkiye mozaiği oluşturuyor. Osmanlı’nın kurulduğu topraklarda, farklı kültürlerden insanları aynı çatıda buluşturuyor. Bu nedenle, Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’nun yeni kurulacak yerleşkeye taşınması, Yenişehir’in vizyonuna ve geleceğine büyük katkı sağlayacaktır. Yenişehir’in Geleceği İçin El Ele kampanyamıza kamuoyunun desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz basın toplantısı öncesinde Yenişehir Kaymakamlığı’nı da ziyaret ederek Kaymakam Suat Seyitoğlu ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Eyl-2020]

Haber Görüntüleme : [1.953]