Fakültemiz 1. sınıf öğrencileri beyaz önlükleri giydi.
 Fakültemiz 1. sınıf öğrencileri beyaz önlükleri giydi.

Fakültemizi kazanan öğrenciler, düzenlenen tören ile beyaz Önlüklerini giyerek Veteriner Hekimliğe ilk adımlarını attılar.

Fakültemiz Güler Osman Köseoğlu Konferans Salonu’nda 17.10.2022 tarihinde gerçekleştirilen tören ile 1.sınıf öğrencileri ilk defa beyaz önlüklerini giydi. Törene Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törenin açılış konuşmasında öğrencilere seslenen Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ, “Zorlu bir süreçten geçerek bu fakültede eğitim öğretim görmeye ve Veteriner Hekim olmaya hak kazandınız. Bugünde ilk adımları atıyorsunuz, giyeceğiniz önlük saflığın ve temizliğin ifadesidir. Bu kutsal mesleğin onurunu ömür boyu yaşayacak ve üstünüzde taşıyacaksınız. Zorlu ve uzun bir yola çıkıyorsunuz. En vazgeçilmez desteğiniz meslek sevginiz ve aşkınız olacaktır. Önemli olan mesleğinize, ülke hayvancılığına ve devletinize özveride bulunarak hizmet etmenizdir. Hepinize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi. Öğrencilerimize beyaz önlükleri hocalarımız tarafından giydirilerek tören sonlandı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [1.593]