Veteriner Hekimliği Eğitimin 179. Yılı

Veteriner Hekimliği eğitimin başlangıcının 179. yılı sebebi ile 25.10.2021 Pazartesi günü saat 16:00-17:00 arasında toplantı düzenlendi. Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Berrin ZIK ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış  konuşmasında, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ tarafından veteriner fakültelerinde verilen eğitim geçmişten günümüze karşılaştırmalı bir şekilde değerlendirildi. Toplantı, Fakültemiz öğretim üyesi Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Türel ÖZKUL ’un Dünya’da ve Türkiye’de veteriner hekimliği eğitiminin bilimsel başlangıcına ilişkin tarihsel bilgi vermesinin ardından “İnsan Hayvan Etkileşimi ve Veteriner Hekimliği Uygulamaları” isimli konferansı vermesiyle son buldu.

Haber Tarihi : [01-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [871]