MAZERET SINAVI İÇİN BİLGİLENDİRME

1. Bahar Yarıyılı ara sınavlarında  teknik aksaklık sebebiyle mazeret sınav hakkı verilecektir.
  2. Teknik Aksaklık Sebebiyle Mazeret Sınav Hakkı: Bireysel düzeyde yaşanan Teknik Aksaklıklar sebebiyle mazeret sınav hakkı VERİLMEMEKTEDİR. Mazeret sınavı  yalnızca, ukey veritabanında, üniversite ağında veya öğretim üyesinin soruları oluşturmasında oluşacak toplu aksaklıklar nedeniyle yapılacaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz (telefon, bilgisayar, tablet vb. farklı cihazların olası bağlantı sorunları için hazır olması,  güvenli bir internet bağlantısı için kablo ve wifi alternatiflerinin bulunduğu ortamların tercİh edilmesi, elektirk kesintisi için gerekli tedbirlerin alınması vb.).
  3. Sistemsel hatalardan dolayı oluşacak problemlerin en az 30 sn video kaydı ile belgelenmesi gerekmektedir.
  4. Öğrencilerin sistemden kaynaklanan teknik aksaklık bildirimleri için sınavın bitimini takip eden ilk beş dakika içinde, sistemsel hatayı kanıtlayıcı  video görüntüsü ile birlikte, teknik aksaklık mazeret sınavı dilekçesini doldurarak vetogis@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar. Öğrencilerden gelen video görüntüleri bilgi işlem daire başkanlığına iletilecek ve kontrolden sonra Fakülte yönetim kurulu kararı ile teknik aksaklık için mazeret sınav hakkı tanınabilecektir.
  5. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Mazeret sınav programı, sınavların bitiminde ilan edilecektir.

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz...

Mazeret sınavı dilekçesi İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ