Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Uluslararası Ortak Önlisans Makina ve Otomotiv Teknolojisi bölümlerinden bugüne kadar yaklaşık 60 öğrencimiz mezun oldu. Birinci sınıf eğitimlerini yüksekokulumuzda ve ikinci sınıf eğitimlerini İngiltere’de Greater Brighton Metropolitan College de tamamlayarak mezun olan öğrencilerimizin yarısından fazlası mezun olmalarının ardından İngiltere veya başka ülkelerde bir yıl daha mühendislik eğitimi (Top-Up) alarak mühendis unvanına sahip oldular.

Aynı zamanda Sunderland Üniversitesi Formula Student ekibi içeresinde de yer almış olan öğrencimizi bu önemli başarısından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [04-Ağu-2020]

Haber Görüntüleme : [2.023]