Gıda Teknolojisi Programı Tarafından Tadım Şenliği Düzenlendi
 Gıda Teknolojisi Programı Tarafından Tadım Şenliği Düzenlendi

2021-2022 Bahar döneminde Gıdalarda Temel İşlemler 2, Meyve ve Sebze Teknolojisi 2  ve Tahıl Teknolojisi 2 derslerinin uygulamasında Öğr. Üyesi Dr.Süreyya Saltan Evrensel, Öğr. Gör. Çiğdem Güceyu, Prof.Dr. Birol Taş ve Kimyager Pınar Akpınar gözetiminde yapılan deneme ürünlerinin sunulduğu etkinliğimizde Teknik Bilimler MYO akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz tarafından değerlendirme ve tadımlar yapıldı. Müzik eşliğinde öğrenciler ve personel yıl sonunun yorgunluğunu eğlenerek attılar.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.681]